actueel

Conny Moons nieuwe programma adviseur Reos

We verwelkomen Conny Moons bij Reos als nieuwe programma adviseur. Zij start per 1 juni. Conny weet als oud-verpleegkundige goed de verbinding te maken tussen de dagelijkse werkelijkheid van de zorgverlener en belangen van beleidsmakers. Momenteel werkt zij als adviseur voor de beroepsvereniging van Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland. Binnen deze organisatie werkte zij onder andere aan een samenhangende visie op kwaliteit. 
 

Zij hield zich bezig met thematieken als zinnig registreren, kwaliteitsindicatoren en patiëntveiligheid. Tijdens haar werk voor de polikliniek infectieziekten aan het LUMC bevorderde zij therapietrouw en een gezonde leefstijl bij patiënten met HIV. Marie-Fleur Lobry: “Reos verwelkomt Conny Moons in het team. Zij combineert passie voor de zorg met expertise die voor de opdrachtgevers van Reos van waarde is. Bovendien levert het netwerk van Reos een mooie synergie op met dat van Conny.”
 
Conny zal in eerste instantie zich richten op het programma Goed leven met een chronische aandoening
 
Conny is een betrokken, nieuwsgierige adviseur met hart voor zorgprofessionals en de patiënt/inwoner. Zij beschikt over een groot netwerk en veel kennis van de landelijke ontwikkelingen en belangen omtrent kwaliteit van zorg. Conny vertaalt beleid naar de praktijk en zorgt ervoor dat de praktijk als basis dient voor het maken van beleid. Strategie, lobby, diplomatieke processen maar ook het professioneel leren en verbeteren komen terug in alle facetten van haar werk.
 

Top