actueel

E-book Next step in Positieve Gezondheid al gelezen?

Velen gingen u voor. Zij hebben het E-book Next step in Positieve Gezondheid al gedownload. Wat is Positieve Gezondheid nu eigenlijk en wat kun je ermee? Het E-book kwam tot stand na een bijeenkomst in juni met geselecteerde deelnemers uit de regio. Veel professionals hebben ons al laten weten dat zij actief aan de slag willen met Positieve Gezondheid!

Door intensief met elkaar in gesprek te gaan kregen voorstellen, inzichten en ervaringen reliëf. Van theorie naar een praktische invulling van Positieve Gezondheid. 

Download E-book Next step in Positieve Gezondheid

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Lees onze privacyverklaring. Bij het downloaden van het E-book gaat u ermee akkoord dat een Reos adviseur contact met u kan opnemen.

Kennissessie positieve gezondheid in de huisartsenpraktijk 
InEen en Zelfzorg Ondersteund! organiseerden op 15 november een online kennissessie over positieve gezondheid in de huisartsenpraktijk. Het begrip positieve gezondheid is inmiddels breed bekend. Maar hoe ga je hiermee praktisch aan de slag in de huisartsenpraktijk? Binnen Zelfzorg Ondersteund! hebben enkele zorggroepen hier eerste ervaringen mee opgedaan. 

Tijdens de online kennissessie zal Dennis van de Rijt, consulent ZO! en trainer Positieve Gezondheid, ingaan op deze eerste ervaringen. Ook zal hij ingaan op wat positieve gezondheid is en hoe je hier in de huisartsenpraktijk invulling aan kan geven. 

U kunt de kennissessie terugkijken.

Top