actueel

Gezocht: enthousiaste stagiair voor het secretariaat

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven stagiair voor het secretariaat die graag van ons wil leren maar die ook zijn/haar kennis en kunde met ons wil delen. Minimaal voor 16 uur per week.

 

 

Wat bieden wij?

Een enthousiast team welke de kennis die zij in hun bezit hebben graag delen. Natuurlijk ontvang je een vergoeding voor je stage, deze wordt in overleg vastgesteld.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je doet alle voorkomende werkzaamheden op een secretariaat zoals telefoon opnemen, e-mails beantwoorden, binnenkomende post afhandelen etc. Daarnaast werk je samen met de secretaresses in hun kerntaken voor communicatie, evenementenplanning en directiesecretariaat.

Wat is Reos? 

Reos is een adviesbureau voor eerstelijnszorgprofessionals en hun samenwerkingspartners. Onze missie is om bij te dragen aan betere en efficiëntere zorg voor patiënten. Door het geven van advies over en het begeleiden bij samenwerking, ketenafspraken en kwaliteitsverbetering werkt Reos dagelijks aan de versterking van de eerstelijnszorg. Reos is één van de zeventien regionale ondersteuningsstructuren in Nederland. De regio’s Amstelland, Haarlemmermeer, Midden-Holland en Zuid-Holland Noord behoren tot ons werkgebied. Meer informatie over Reos.

Vragen? 

Neem gerust contact op met Marie-Fleur Lobry (directeur) of Lisette Veldkamp (directiesecretaresse) via telefoonnummer 071 5661818. Je CV en motivatie mag je sturen naar werkenbijreos@reos.nl.  

 

Top