actueel

Iedere regio is anders, iedere regio een eigen coördinator

Regionale samenwerking is steeds belangrijker in de zorg. Elke regio is anders georganiseerd, heeft een andere dynamiek en andere behoeftes bij het organiseren en inrichten van de zorg. Nu en voor de toekomst. Daarom heeft Reos voor iedere regio een eigen regiocoördinator om het bouwen van zorgnetwerken te ondersteunen en de behoefte van professionals en samenwerkingspartners goed in beeld te hebben. 

De regiocoördinatoren verbinden initiatieven in een regio en bewaken de voortgang en samenhang van programma's. Ze zijn het eerste aanspreekpunt voor professionals die vragen hebben rond samenwerking en zorgvernieuwing in deze regio.

Reos werkt voor de regio's Amstelland, Haarlemmermeer, Midden-Holland en Zuid-Holland Noord. Martine Jongboer is de nieuwe regiocoördinator in de regio Zuid-Holland Noord. Zij neemt het stokje over van Hanneke Zandbergen die na ruim 3 jaar regiocoördinatorschap meer ruimte maakt voor het oppakken van strategisch-inhoudelijke uitdagingen rond zorg en ondersteuning dichtbij, in de wijk en rond eHealth. Martine Jongboer blijft als programma-adviseur actief betrokken bij een aantal mooie initiatieven binnen de GGZ en de ouderenzorg.

Monica van Papendrecht is en blijft regiocoördinator voor Amstelland en Haarlemmeer, Maaike van Weering voor Midden-Holland.

Wit u meer informatie of heeft u een vraag? Neem contact op met onze regiocoördinatoren.

Martine Jongboer
Regio Zuid-Holland Noord
Monica van Papendrecht
Regio Amstelland - H'meer
Maaike van Weering
Regio Midden-HollandTop