actueel

Informatie over ketenzorgprogramma’s Zuid-Holland Noord vernieuwd

Het Knooppunt Ketenzorg ondersteunt regionale samenwerkingsverbanden in Zuid-Holland Noord. In de zomer is de website vernieuwd en is de ZorgApp ZHN verder aangevuld. Onder andere de informatie over de ketenzorgprogramma’s astma en COPD, diabetes en hart- en vaatziekten is geactualiseerd. De informatie over de ketenzorgprogramma’s ouderen en ggz volgt in het najaar.

Via de website van Knooppunt Ketenzorg is een overzicht te vinden over de zorgprogramma’s en de werkgroepen. Daarnaast is de informatie beschikbaar via de ZorgApp ZHN op je telefoon. Je kunt ook een pdf of Word-document downloaden via de website van de Zorgapp ZHN.

De ZorgApp ZHN heeft daarnaast een nieuw aanmeldformulier, waarmee je sneller toegang tot je account krijgt. Daarnaast hebben zorggroepen nu de mogelijkheid hun deelnemersbestand zelf te beheren. Ook de opties scholing, nieuws en werkafspraken kunnen zij er zelf inzetten. 

Heb je praktische feedback over de website of de app? Die is van harte welkom! Je kunt daarvoor contact opnemen met Sabine Mira Ferrer, telefonisch via 06 250 336 80 en per e-mail via smiraferrer@reos.nl

Reos coördineerde de ontwikkeling van de nieuwe website, adviseert bij de (door)ontwikkeling van de ZorgApp ZHN en ondersteunt de werkgroepen die zorg dragen voor de ketenzorgprogramma’s met projectmanagement.
 

Top