actueel

Intervisiekring ‘Effectief Leidinggeven’

Wij horen regelmatig de zucht: ‘ik heb het allemaal wel in mijn hoofd, maar geen van mijn collega’s ziet het zitten….’ . Of hoe krijg ik mijn team mee in de nieuwe ontwikkeling van bijvoorbeeld positieve gezondheid? 

Voor dit soort vragen start Reos binnenkort een intervisiekring voor leidinggevenden in de eerste lijn. De titel is ‘Effectief leidinggeven’. Daarbij komt aan de orde: wat is mijn visie op leiderschap? Wat is mijn leiderschapsprofiel? Hoe kan ik met dat profiel beter mijn doel mee bereiken? 

Intervisie is een werkplaats voor reflecties op het handelen. Samen met andere leiders kun je reflecteren op eigen gedrag, experimenteren met ander gedrag en zo al lerend veranderen. 

Praktisch
We starten met een groep van maximaal 8 deelnemers, die eenmaal per 6 weken bij elkaar komt. De kosten zijn € 50,- per deelnemer, per keer. Locatie nader te bepalen. Aanmelden kan tot 1 oktober

Piet Overduin begeleidt de intervisie. Hij is een ervaren coach van teams en leiders. Neem voor meer informatie contact op via 06 542 724 98 of mailen poverduin@reos.nl.
 

Top