actueel

Stand van zaken ontwikkeling Paramedisch Platform Midden-Holland (PPMH)

Paramedici in Midden-Holland bogen zich eind juni over de vraag of zij zich regionaal multidisciplinair willen organiseren. Een enthousiaste werkgroep is al ruim een jaar met de voorbereiding bezig, gedreven vanuit alle veranderingen in de zorg en de financiering daarvan. Een direct resultaat van de laatste bijeenkomst in juni – waarbij ongeveer 60 vakgenoten aanwezig waren - is dat zowel de fysiotherapeuten als de oefentherapeuten nu het initiatief hebben genomen zich eerst monodisciplinair te organiseren. Ondertussen is de werkgroep PPMH – ondersteund door Reos – bezig met een projectaanvraag om in 2020 verder te kunnen met de multidisciplinaire organisatie. 

Het verslag van de bijeenkomst op 27 juni 2019 vind je op de website van Reos. Daar vind je ook basisinformatie over het Paramedisch Platform Midden-Holland (PPMH).

Mocht je meer informatie willen, vragen hebben of je willen aansluiten bij deze ontwikkeling, dan kun je een mail sturen naar de werkgroep PPMH via paramedischplatformmh@gmail.com of contact opnemen met Reos-adviseur Marieke van Schie of telefonisch via 06 184 255 62.
 

Top