actueel

Update Netwerkkaart: nu ook met multidisciplinaire netwerken

De Netwerkkaart van Reos is geüpdatet. Naast de beroepsnetwerken en themanetwerken staan er nu ook multidisciplinaire netwerken op de kaart. We hebben vele enthousiaste reacties en aanmeldingen gekregen op de vorige versie van de Netwerkkaart. Dank daarvoor! Hierdoor ontstaat een steeds beter overzicht. 

Gemakkelijk zoeken in de Netwerkkaart
De Netwerkkaart toont u de aanwezige netwerken in de regio. We pretenderen hiermee niet volledig te zijn, maar met de kennis die we hebben en de aanmeldingen kunnen we u een overzicht geven van de bestaande netwerken. In de Netwerkkaart zijn filters aangebracht zodat u gemakkelijk kunt zoeken. Per netwerk staan de contactgegevens en wat het doel is van de groep. Zo kunt u zien wat voor u relevant is. Bij nieuwe initiatieven adviseren wij doorgaans om aan te sluiten bij al bestaande netwerken omdat de kans dan groter is dat het initiatief uitgroeit tot succes. 

Staat uw netwerk er niet bij?
Wilt u uw regionale netwerk aanmelden voor deze kaart? Stuur hiervoor een e-mail aan Marieke van Schie, zij is het aanspreekpunt rondom netwerkvorming.

Netwerkvorming
In een netwerk staat u sterker en spreekt u met mandaat met ketenpartners. Reos begeleidt al meer dan tien jaar bij netwerkvorming. Een bundeling van krachten is een voorwaarde voor samenhangende zorg en hulp. Heeft u een vraag over netwerkontwikkeling? Neem dan contact op met Marieke van Schie, adviseur Reos of bel 071-566 18 18.

Zorg en Zekerheid en VGZ financieren netwerkontwikkeling vanuit gelden uit de beleidsregel regionale ondersteuning eerstelijnszorg en kwaliteitsontwikkeling.

Sroll naar beneden op deze pagina om de Netwerkkaart te bekijken.

Top