actueel

Vacature programma-adviseur voor betere samenwerking in de zorg

Wil jij als adviseur aan de slag om onze klanten te helpen met betere samenwerking in de zorg en met het sociaal domein? We willen onze flexibele schil van zzp’ers graag uitbreiden. Ben jij minimaal 8 uur per week op zzp basis beschikbaar? Dan maken wij – een regionaal adviesbureau zonder winstoogmerk – graag kennis met jou!

Over Reos

Reos is een van de vijftien Regionale Ondersteuningsstructuren (ROS’en) in Nederland. Ons werk heeft betrekking op ongeveer een miljoen inwoners in 22 gemeenten in het werkgebied Zuid-Holland Noord, Amstelland-Haarlemmermeer en Midden-Holland.

Onze maatschappelijke opdracht is om in de eigen regio de eerstelijnszorg in de wijk te versterken en innovatie te stimuleren samen met professionals en waar mogelijk ook met inwoners. We werken niet alleen samen met partners binnen de eerstelijns zorg, maar ook binnen het sociaal domein, nulde lijn, tweede lijn, overheid en zorgverzekeraars. Met deze partners voeren wij projecten uit met korte en lange looptijd. We houden ons vooral bezig met het anders organiseren van de zorg, multidisciplinaire samenwerking en preventie. We vinden daarbij participatie van patiënten en inwoners en denken vanuit het concept ‘positieve gezondheid’ heel belangrijk. 

Onze klanten zijn vooral bestuurders van gezondheidscentra, huisartsen, specialisten binnen ziekenhuizen, paramedici en beleidsadviseurs van gemeenten. 

Ons team bestaat uit 17 vaste medewerkers en een flexibele schil van zzp’ers. Ons kantoor is gevestigd in de binnenstad van Leiden.

De functie

Als programma-adviseur ben je  verantwoordelijk voor verschillende projecten in het hele werkgebied van Reos. Je houdt je binnen deze functie bijvoorbeeld bezig met het organiseren van ketensamenwerking, (transmurale) zorgafspraken voor ouderen, de totstandkoming van een multidisciplinair platform, het organiseren van multidisciplinaire samenwerking en het implementeren van behandelwensgesprekken.

In deze rol breng je partijen samen, luister je naar de behoefte en wensen in het veld en adviseer je over een heldere strategie. Je rol kan per opdracht verschillen: je bent adviseur, maar kunt ook projectleider, programmaleider, procesbegeleider of dagvoorzitter zijn.

Je werkt voornamelijk zelfstandig aan opdrachten. Onderdeel van je werkzaamheden is het schrijven van rapportages, projectvoorstellen en offertes. Natuurlijk werk je daarbij ook samen met je collega’s.  

Jouw profiel

We zoeken mensen met minimaal drie jaar ervaring met projectmatig werken in advies- en verandertrajecten én affiniteit voor de zorg en het sociaal domein. We kijken meer naar je ervaring en persoonlijkheid, dan naar je precieze achtergrond. Je kunt goed ‘de vraag achter de vraag’ achterhalen, je hebt  gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, bent politiek sensitief, je kent de werkwijze van (zorg)professionals en je bent in staat om goed te schakelen tussen verschillende niveaus.

Voor de functie van programma-adviseur vinden wij de volgende vaardigheden en competenties van belang:

  • Sociaal en contactueel sterk
  • Goede gespreks-en sparringpartner en netwerker
  • Helicopterview en analytisch
  • Reflectie- en relativeringsvermogen
  • Heldere schrijfstijl
  • Zorgvuldig en transparant
  • Flexibel en klantgericht
  • Creatief en oplossingsgericht
  • Organisatorisch en planmatig sterk

Aanbod en sollicitatieprocedure

Heb je ervaring in het sociaal domein of in de zorg en ben je het komende jaar beschikbaar voor minimaal 8 uur per week? Dan komt Reos graag in contact met jou. 

Het tarief dat we je bieden is maximaal € 80,- per uur excl. BTW en inclusief reiskosten voor woon-werkverkeer. Heb je interesse? Stuur dan je CV, motivatie en je beschikbaarheid voor 20 september naar solliciteren@reos.nl De gesprekken bij Reos vinden plaats op woensdag 2 oktober.

Vragen? 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Maaike van Weering, Monica van Papendrecht of Hanneke Zandbergen via 071-5661818. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Top