actueel

Webinar: patiënt als verbeterpartner

Verbeteren van zorg in samenspraak met zorggebruikers levert veel meer op. Maar hoe pak je dit in de praktijk aan? Hoe zet je patiënten in als verbeterpartner? Op 20 september van 10.00 – 11.30 uur organiseert Zelfzorg Ondersteund! een webinar. Reos adviseur en ZO! consulent John Hoenen begeleidt deze online kennissessie. Deze wordt in samenwerking met InEen georganiseerd.

We geven uitleg en gaan in op goede ervaringen uit Kom Verder projecten. We geven concrete tips, en is er ruimte om uw ervaring te delen en vragen te stellen.

Waarom een webinar?
Het uitwisselen van kennis en ervaringen op projectleidersbijeenkomsten wordt altijd goed gewaardeerd. Maar niet iedereen kan hieraan deelnemen door de gevraagde tijdsinvestering en reistijd. 
Er is ook behoefte om thema’s samen met zorgverleners en medewerkers uit de eigen organisatie te bespreken. Daarom organiseert ZO! als aanvulling op de bijeenkomsten een aantal online kennissessies die via internet gevolgd kunnen worden. Deze sessies zijn laagdrempelig voor ieder te volgen op de eigen PC, laptop of tablet. De opname van de kennissessie kan ook later op een zelfgekozen tijdstip teruggekeken worden. 

Aanmelden voor deze kennissessie: Patiënt als verbeterpartner
Heeft u interesse? U kunt zich aanmelden bij Anneke Vass (a.vass@zelfzorgondersteund.nl /06 – 53 129 873), dan ontvangt u een uitnodiging voor de online omgeving waar de webinar wordt gehouden.

Vanuit het ROS-netwerk is Zelfzorg Ondersteund onze samenwerkingspartner. Reos adviseur John Hoenen is consulent voor Zelfzorg Ondersteund! en met veel zorggroepen in Nederland in gesprek over het verbeteren van persoonsgerichte zorg en ondersteunde zelfzorg. Ook in het werkgebied van Reos voeren een aantal zorggroepen zulke projecten uit.
 

Top