voor wie?

Professional of bestuurder in de eerste lijn

Als professional of bestuurder in de eerstelijn sta je voor enorm veel uitdagingen. Er komen steeds meer samenwerkingsvraagstukken, het aantal mensen met een chronische aandoening blijft stijgen, net als mensen met GGZ-problematiek en het aantal (kwetsbare) ouderen. Hoe voorkom je bijvoorbeeld dat zij ongewenst in het ziekenhuis belanden? 

Zorgvernieuwing en kan veel brengen. Maar wat krijgt de prioriteit, waar wil je tijd in steken als de werkdruk al zo hoog is, waarmee zijn zorgprofessionals echt geholpen, wat komt de zorg voor patiënten echt ten goede? 

Reos denkt mee vanuit de praktijk, verbindt onderwerpen, gebruikt ervaringen uit andere regio's en kan vanuit verschillende rollen en expertise ondersteunen.

Bijvoorbeeld als het om nieuwe samenwerkingen of organisatievormen gaat, om eHealth /zelfmanagement,  een brede kijk op ziekte en gezondheid met meer verbinding tussen zorg en welzijn.

Ook op meer inhoudelijke thema's als gezond en waardig ouder worden en goed leven met een chronische aandoening kan Reos in verschillende rollen veel betekenen.

Meer weten over wat Reos kan betekenen? Neem contact met ons op.


Netwerkkaart

Op de Netwerkkaart vindt u de beroepsnetwerken en themanetwerken uit de eerstelijnszorg in Amstelland Haarlemmermeer, Midden-Holland en Zuid-Holland Noord. In een later stadium voegen we ook andere typen netwerken toe.

Een krachtenbundeling van zorgprofessionals is een voorwaarde om samenhangende zorg te organiseren. Adviseurs van Reos begeleiden vele van deze netwerken.

Wilt u dat uw netwerk ook gevonden wordt door andere (zorg)professionals? U kunt uw regionale netwerk aanmelden voor deze kaart. Stuur een e-mail aan Marieke van Schie, aanspreekpunt netwerkvorming.

Top