over reos

Publicaties

Wij houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen in de zorg, onze werkplannen en de resultaten. Hieronder staan onze publicaties weergegeven. 

Regionale best practices in onze jaaroverzichten:

Overige publicaties:

  • Zorgverleners, gemeenten, en zorgverzekeraars omarmen het concept Positieve Gezondheid. Niet de ziekte maar de mens centraal. Hoe geef je dit concreet handen en voeten in de dagelijkse praktijk? En hoe organiseer je zorg op de juiste plek? Het Alphens Ketenoverleg wil dat zorgverleners én hulpverleners concreet aan de slag kunnen. Zij vroegen Reos hen hierbij te helpen. Bekijk hier het filmpje: Positieve Gezondheid in de praktijk toepassen. 
  • Benieuwd wat Reos voor u kan betekenen? Bekijk de film Reos in 60 seconden
  • Perspectieven op vitale eerstelijnszorg in de regio (PDF). Een verslag van een bijeenkomst op 14 april 2015 waarin Reos in gesprek ging met ruim dertig regionale relaties over hoe we samen kunnen werken aan een vitale toekomst voor de eerstelijnszorg.
  • Korte film: Zorgprofessionals en organisaties uit zorg en het sociaal domein geven hun visie op een vitale eerstelijnszorg in de regio. 

Netwerkkaart

Op de Netwerkkaart vindt u de beroepsnetwerken en themanetwerken uit de eerstelijnszorg in Amstelland Haarlemmermeer, Midden-Holland en Zuid-Holland Noord. In een later stadium voegen we ook andere typen netwerken toe.

Een krachtenbundeling van zorgprofessionals is een voorwaarde om samenhangende zorg te organiseren. Adviseurs van Reos begeleiden vele van deze netwerken.

Wilt u dat uw netwerk ook gevonden wordt door andere (zorg)professionals? U kunt uw regionale netwerk aanmelden voor deze kaart. Stuur een e-mail aan Marieke van Schie, aanspreekpunt netwerkvorming.

Top