over reos

Samenwerkingspartners

Om zorgprofessionals en professionals uit het sociaal domein en verpleging en verzorging goed te kunnen adviseren en te helpen bij implementatie  is een goed netwerk essentieel.

Reos werkt in de regio’s Amstelland Haarlemmermeer, Midden-Holland en Zuid-Holland Noord onder andere samen met zorginstellingen, gemeenten, welzijnsinstellingen en, patiëntenorganisaties. 

Onder onze samenwerkingspartners rekenen wij:

Netwerk Zorgorganisaties Leiden en Omstreken
(regionaal dekkend)

 

Bekijk de bijdrage van Reos aan Alles is gezondheid

 

 

Vanuit het ROS-netwerk is Zelfzorg Ondersteund onze samenwerkingspartner. Reos adviseur John Hoenen is consulent zelfmanagement voor zorggroepen van Reos.

 

 

 

Netwerkkaart

Op de Netwerkkaart vindt u de beroepsnetwerken en themanetwerken uit de eerstelijnszorg in Amstelland Haarlemmermeer, Midden-Holland en Zuid-Holland Noord. In een later stadium voegen we ook andere typen netwerken toe.

Een krachtenbundeling van zorgprofessionals is een voorwaarde om samenhangende zorg te organiseren. Adviseurs van Reos begeleiden vele van deze netwerken.

Wilt u dat uw netwerk ook gevonden wordt door andere (zorg)professionals? U kunt uw regionale netwerk aanmelden voor deze kaart. Stuur een e-mail aan Marieke van Schie, aanspreekpunt netwerkvorming.

Top