contact

Contact

Openbaar vervoer: dichtstbijzijnde bushalte: Pelikaanstraat. 
Parkeren: parkeergarage boven Albert Heijn aan de Ingenieur Driessenstraat (hoek Hooigracht) op een paar minuten loopafstand. LET OP: van maandag 24 september tot vrijdag 16 november vindt er groot onderhoud plaats in de garage. In verband met de veiligheid worden verdiepingen afgesloten wanneer er werkzaamheden worden uitgevoerd. De parkeergarage heeft voldoende capaciteit om automobilisten tijdens de werkzaamheden een parkeerplek te bieden. Lees hier meer informatie.

Perscontact: Marloes Drost, communicatieadviseur: 06-15090512.

Heeft u een vraag? Neem contact op via onderstaand contactformulier. 

Velden met * zijn verplicht.

Netwerkkaart

Op de Netwerkkaart vindt u de beroepsnetwerken en themanetwerken uit de eerstelijnszorg in Amstelland Haarlemmermeer, Midden-Holland en Zuid-Holland Noord. In een later stadium voegen we ook andere typen netwerken toe.

Een krachtenbundeling van zorgprofessionals is een voorwaarde om samenhangende zorg te organiseren. Adviseurs van Reos begeleiden vele van deze netwerken.

Wilt u dat uw netwerk ook gevonden wordt door andere (zorg)professionals? U kunt uw regionale netwerk aanmelden voor deze kaart. Stuur een e-mail aan Marieke van Schie, aanspreekpunt netwerkvorming.

Top