actueel

Adviseur Reos voor geboortezorg & financiering per 1 januari

Annemarie van der Stee is per 1 januari adviseur geboortezorg en financiering voor Reos. Zij werkt als zelfstandig adviseur en coach in de zorg. Naast haar ervaring met het werken voor een ROS, zij richtte onder andere Lijn 1 (Haaglanden) op, heeft zij veel expertise op het gebied van geboortezorg.

Meer dan tien jaar geleden was zij directeur a.i. voor het KNOV-regiokantoor Zuid-Holland. Daarna heeft zij veel opdrachten uitgevoerd voor de eerste lijn en op het gebied van geboortezorg. De afgelopen vierenhalf jaar heeft zij in opdracht van het RIVM opdrachten uitgevoerd voor de programma’s prenatale screening op down en de 20 weken echo en de neonatale hielprikscreening. Zij heeft ervaring met het uitvoeren van complexe verandertrajecten waarbij de samenwerking met zorgverleners centraal staat. Annemarie van der Stee: “Door samen op te trekken in veranderingen krijg je de meest positieve resultaten; goede afspraken, meer begrip voor elkaar en er vindt werkelijk innovatie plaats. Ik wil hier graag een bijdrage aan leveren in het werkgebied van Reos. ”

Zij zal in eerste instantie één dag per week werkzaam zijn voor Reos op het gebied van integrale geboortezorg en vanaf mei drie dagen per week.

Top