actueel

Coördinatoren per regio

Reos werkt voor de regio’s Amstelland, Haarlemmermeer, Midden-Holland en Zuid-Holland Noord. Elke regio kenmerkt zich door een andere organisatiegraad en dynamiek en heeft een andere vraag naar dienstverlening. Om goed te kunnen aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners heeft Reos drie regiocoördinatoren aangesteld.

De regiocoördinatoren zijn adviseurs van Reos. De regiocoördinatoren zijn: Monica van Papendrecht voor Amstelland en Haarlemmermeer, Sabine Mira Ferrer voor Midden-Holland en Hanneke Zandbergen voor Zuid-Holland Noord. Op de teampagina van Reos leest u meer over hen. U kunt met hen contact opnemen als u nieuwe initiatieven voor zorgverbetering heeft. Vanzelfsprekend houdt u bij al lopende initiatieven contact met de adviseur waar u al contact mee heeft.

Op de foto's v.l.n.r.: Monica van Papendrecht, Sabine Mira Ferrer en Hanneke Zandbergen.

De regiocoördinatoren houden zich actief bezig met het onderhouden en opbouwen van een netwerk in de regio en het inventariseren van de behoeften van opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Vanuit hun rol bewaken zij de voortgang en de samenhang van programma’s en projecten en zij kunnen gemakkelijker initiatieven verbinden. Intern stemt de regiocoördinator de ontwikkelingen en initiatieven in de regio af met collega adviseurs. 

Heeft u een vraag aan één van de regiocoördinatoren? Neem gerust contact op: Monica van Papendrecht, Sabine Mira Ferrer en Hanneke Zandbergen.  

Marie-Fleur Lobry

Top