actueel

Dag van de Eerstelijn: zorg op de goede plek

Op 14 september is de Dag van de Eerstelijn, georganiseerd door Dokh. Het thema van de dag is ‘zorg op de goede plek’. DOKh pakt het thema breed op en wil dat in meer dan 20 workshops op vele manieren laten zien. Reos beveelt deze dag van harte aan en is inhoudelijk betrokken bij de organisatie voor de Dag van de Eerstelijn volgend jaar.

Het begint met de zorg voor jezelf: plezier, balans en regie zijn nodig en niet altijd vanzelfsprekend. Dan is er de zorg van en voor het team: hoe doen we dat? En hoe beslissen we over zorg samen met de patiënt? Wat betekent de relatie met de patiënt? Ook de goede werkplek zelf komt aan bod. Er is aandacht voor logistieke problemen van de praktijken.

Dan de substitutie van de tweede naar de eerste lijn. Er worden projecten gepresenteerd als voorbeelden van hoe het anders kan dan gebruikelijk was. Verplaatsing van zorg en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven is een belangrijke en stimulerende trend geworden.

Ook dit jaar zijn de workshops interessant voor alle eerstelijns zorgverleners. U ziet hoe relevante, inhoudelijke thema’s bij andere zorgverleners aangepakt worden. Hierdoor verruimt u uw horizon in de eerste lijn en dit zou u kunnen inspireren in uw eigen werk. De workshops die 14 september op het programma staan, zijn onderdeel geweest van de Dag van de Eerstelijn op 20 januari jl. 

De eerste lijn is in beweging en actueler kan DOKh het niet maken. En leuk wordt het, met een spetterende start door cabaretier Michiel Peereboom!

Het wordt een spannende dag. Dus zorg er voor om op de goede plek te zijn op 14 september 2016 in Nieuw-Vennep!

Kort samengevat:

Voor wieEerstelijnszorgverleners
Wanneer14 september 2016, inloop vanaf 12.00 uur, start programma 13.00 uur
WaarHotel Restaurant De Rustende Jager, Venneperweg 471, 2153 AD Nieuw-Vennep
AccreditatieMaximaal 6 uur (voor details m.b.t. doelgroep zie website)
Kosten€ 105,00 voor laatste jaar studenten (para) medische opleidingen en AIOS
€ 130,00 overige doelgroepen indien u inschrijft voor maandag 11 juli 2016
€ 145,00 overige doelgroepen indien u inschrijft na zondag 10 juli 2016

Inschrijven kan via: Dag van de Eerstelijn 2016 Nieuw-Vennep 

Top