actueel

Leeratelier Positieve Gezondheid: 'Samen verder groeien!'

De Alliantie Positieve Gezondheid organiseert in samenwerking met de Werkplaats Sociaal Domein Den Haag en Leiden op 25 maart het eerste leeratelier Positieve Gezondheid: 'Samen verder groeien!' Dit online initiatief is bestemd voor (zorg)professionals, beleidsmakers, bestuurders en inwoners uit de regio Zuid-Holland Noord, die gestart zijn en/of werken vanuit het gedachtegoed Positieve Gezondheid.

Deelnemers kunnen zich tijdens dit leeratelier laten inspireren door goede voorbeelden van Positieve Gezondheid in de regio, van elkaar leren en ervaring met elkaar delen. Door van elkaar te leren kunnen we elkaar versterken. En het gedachtegoed verder brengen zodat steeds meer mensen ermee gaan werken! In de spreekkamer of huiskamer, in de wijk en op managementniveau.

Ben je al aan het werk met Positieve Gezondheid of wil je ermee aan de slag en:

  • heb je behoefte om je eigen kennis en ervaring rondom Positieve Gezondheid met anderen in de regio te delen ?
  • ben je gewoon benieuwd hoe anderen het organiseren?
  • ben je op zoek naar andersoortige projecten rondom Positieve Gezondheid in de regio?
  • mis je misschien nog een paar praktische handvatten?

Wacht dan niet langer en meld je aan voor het Leeratelier Positieve Gezondheid. Neem voor meer informatie hierover contact op met Marieke van Schie (06 184 255 62) en/of Eva van Steenbergen (06 184 255 67).

Rijncoepel, ROH West Nederland, Marente, Welzijn Teylingen, GGD Hollands Midden, Zorg en Zekerheid en Reos vormen samen de Alliantie Positieve Gezondheid. Met elkaar willen zij de meest Positief Gezonde regio worden richting 2030 waar inwoners steeds vaker ervaren dat zij de regie over hun eigen leven en wijk kunnen pakken. Breder kijken naar gezondheid is de basis van hun denken en handelen. Regionaal bundelen zij de krachten, om effecten op lokaal niveau te versnellen.

Top