actueel

Nelleke Wouters nieuwe adviseur Reos

Nelleke Wouters is vanaf half maart adviseur bij Reos. Zij is zelfstandig adviseur en zal zich de komende tijd richten op het begeleiden van werkgroepen bij het ontwikkelen en actualiseren van ketenzorgprogramma’s. Ook gaat zij adviseren over chronische zorg.

Nelleke Wouters heeft ruimte ervaring als projectleider en beleidsmedewerker in de eerstelijnszorg. Zij werkte samen met medisch specialisten, ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties. Zij is betrokken geweest bij de eerste experimenten met de functie van praktijkondersteuner (toen nog een wijkverpleegkundige van een thuiszorgorganisatie) in de huisartsenpraktijk. Nelleke omschrijft zichzelf als een netwerker en samenwerkingsdeskundige. Met haar inhoudelijke kennis van de eerste lijn is zij breed inzetbaar op het gebied van projectmanagement, beleids- en organisatie advisering, bijscholing en training.

Zij zet zich graag in voor projecten gericht op vernieuwingen in de gezondheidszorg en heeft als motto: 'Verbinding is de sleutel tot vernieuwing'. Nelleke Wouters: "Ik werk graag aan projecten die gericht zijn op vernieuwingen in de gezondheidszorg. Het samen met zorgverleners en zorgorganisaties ontwikkelen van samenwerkingsverbanden om zo knelpunten in de zorg op te lossen inspireert mij. Mijn kennis en ervaring als samenwerkingsdeskundige kan ik hierin toepassen."

Top