actueel

Online praktijkmiddag voor professionals over SOLK

Veel zorg- en welzijnsprofessionals vinden de zorg voor kinderen of jongeren met Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) lastig en uitdagend. Op 23 november om 15.30-18.00 uur organiseert ROS Proscoop, samen met de partners van Zie mij nu, een online praktijkmiddag.

Tijdens deze middag krijgt de professional praktische tips, tools en inzichten. Handvatten om gelijk mee aan de slag te gaan bij de begeleiding en behandeling van kinderen en jongeren met SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten). 

Programma

15.30 uur  Opening door Roeline van Driel (adviseur Proscoop)
15.35 uur  Rondetafelgesprek met Maryse Duran (arts integrative medicine, met specialisatie kind en jeugd), Coby Baart (neuroloog, werkzaam bij de Tinnitus Academie en trainer bij Edumind), Isabelle Knops (ervaringsdeskundige en afgestudeerd in Gezondheidswetenschappen en Organizational Learning & Development) en Uwanami Schmidt (adviseur duurzaamheid en ervaringsdeskundig ouder). 
16.05 uur  Korte pauze
16.10 uur  Workshopronde 1
17.00 uur  Workshopronde 2
17.45 uur  Afsluiting

Download het volledige overzicht van alle workshops.

Inschrijven

Wilt u online deelnemen? Meld u aan via het inschrijfformulier. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname aan de praktijkmiddag is gratis. 

Vragen

Heeft u een vraag over de online bijeenkomst? Stuur een e-mail aan de ROS Proscoop: communicatie@proscoop.nl

SOLK praktijkmiddag logo's deelnemers

Fotograaf: Alexander Raths/123RF.COM 

Top