actueel

Alliantie PG | 6e Leeratelier

15:00 - 17:00 uur

Het Leeratelier Positieve Gezondheid is voor iedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van Positieve Gezondheid in de praktijk. Tijdens dit 6de Leeratelier besteden we aandacht aan het thema mentale gezondheid. Samen met Jan Berndsen staan we stil bij de vraag hoe zorgprofessionals met hun aanbod kunnen aansluiten op het mentaal welbevinden van bewoners in de wijk.

  • Op donderdag 17 november 2022 van 15:00-17:00 uur 
  • Afsluitende borrel tot 17:30 uur
  • Op de Hogeschool in Leiden (onder voorbehoud)

Editie: Mentale gezondheid in de wijk

Binnenkort vindt alweer de zesde editie van het leeratelier plaats! Tijdens dit Leeratelier, georganiseerd door de Werkplaats Sociaal Domein en Reos besteden we extra aandacht aan het onderwerp mentale gezondheid. Een actueel thema waarbij de aanpak en gedachtegoed van Positieve Gezondheid een vernieuwde en brede blik geeft; Hoe kan je mentale gezondheid in de wijk positief beïnvloeden? En hoe krijgen bewoners meer regie over hun mentale gezondheid? Jan Berndsen werkt als ambassadeur GGZ voor de iPH. Hij zal als spreker en gesprekspartner deelnemen aan deze bijeenkomst. 

Op 17 november 2022 staat een bijzondere editie gepland waarbij we elkaar, voor de eerste keer, fysiek kunnen ontmoeten op de Hogeschool Leiden. Na de bijeenkomst is er ruimte om samen na te praten onder het genot van een drankje. 

Meld je alvast aan en noteer donderdag 17 november in je agenda. Graag tot dan! 

Meld je aan

Gedurende het jaar organiseert de Alliantie PG Zuid-Holland Noord diverse bijeenkomsten. Naast leerateliers die toegankelijk zijn voor het brede publiek, vinden er ook bewonersbijeenkomsten, bestuurdersbijeenkomsten en gangmakers platforms plaats. Voor een overzicht van alle geplande activiteiten bekijk de Reos agenda.

Top