actueel

Alliantie PG | Gangmakers Platform

10:00 - 11:30 uur

Er zijn veel organisaties aan het puzzelen hoe ze PG handen en voeten kunnen geven op meerdere lagen. Hoe kunnen we elkaar versterken? En die successen en mislukkingen als vliegwiel benutten om collega organisaties te stimuleren die bredere blik op gezondheid toe te passen.

Het gangmakersplatform brengt de kartrekkers van de bij de Alliantie aangesloten partnerorganisaties samen. Met als doel de versnelling van de toepassing van Positieve Gezondheid in de organisatie verder vorm te geven. Tijdens de platforms wordt kennis en ervaring uitgewisseld over hoe het gedachtegoed op micro en meso niveau verder uit te rollen.

Het gangmakersplatform wordt vier keer per jaar georganiseerd en vindt afhankelijk van het thema digitaal of live plaats. De bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor de kartrekkers van de bij de Alliantie aangesloten partnerorganisaties.

Met jouw organisatie aansluiten bij de Alliantie PG Zuid-Holland Noord? Nieuwe partners zijn altijd welkom! Aan de deelname zitten geen kosten verbonden, er wordt wel een actieve bijdrage verwacht om de Alliantie verder in de regio de kaart te zetten.

Meld je vrijblijvend aan voor een oriëntatiegesprek

Gedurende het jaar organiseert de Alliantie PG Zuid-Holland Noord diverse bijeenkomsten. Naast leerateliers die toegankelijk zijn voor het brede publiek, vinden er ook bewonersbijeenkomsten, bestuurdersbijeenkomsten en gangmakers platforms plaats. Voor een overzicht van alle geplande activiteiten bekijk de Reos agenda.

Top