actueel

Kick-off bijeenkomst mentale gezondheidsnetwerk

“Mentale gezondheidsnetwerk, domein-overstijgend casuïstiek overleg en het verkennend gesprek.”

In het najaar van 2022 is het Integraal Zorgakkoord (IZA) getekend met als doel goede, toegankelijke en betaalbare zorg te bieden. Hiermee beogen we dat patiënten sneller op de juiste plek worden behandeld en we samen voor de zorg staan. Onderdeel hiervan is het opzetten van een mentale gezondheidsnetwerk in regio Haaglanden en Rijswijk voor inwoners met mentale problemen. Het streven is dat vanaf 2025 alle huisartsenpraktijken hiernaar door kunnen verwijzen.

Kom op dinsdag 16 april van 17:00 tot 19:00 uur naar:

Stichting Don Bosco op het Julialaantje 26 in Rijswijk en ga met andere professionals uit het sociaal domein, welzijn, GGZ, medisch domein, POH GGZ/huisarts en gemeente in gesprek over hoe we hier in de regio Rijswijk door samenwerking mee aan de slag kunnen.

Programma

16:30uInloop
17:00uPlenaire aftrap: toelichting over een mentale gezondheidsnetwerk en resultaten uit andere regio’s
17:15uWerksessies: optekenen van een gedeelde inhoudelijke visie op de IZA agenda tussen alle domeinen; wat vraagt dat van eenieder?
18:00uLichte maaltijd
18:30uTerugkoppeling werksessies en vervolg
19:00uEinde

Ik meld me graag aan voor deze bijeenkomst

Graag horen we van jullie of jullie aanwezig zijn. Maak vooral gebruik van de gelegenheid om vooraf vragen te stellen via bmol@hadoks.nl en/of b.dirken@parnassiagroep.nl

Top