actueel

Marleen Hartevelt versterkt ouderenzorg

Marleen Hartevelt is vanaf september een nieuw gezicht bij Reos. Zij is zelfstandig adviseur en zal de komende tijd de pilotgroep ouderen van Gezonde zorg, Gezonde regio begeleiden. Ook begeleidt zij de werkgroep ouderenzorg van Knooppunt Ketenzorg bij het ontwikkelen en actualiseren van ketenzorgprogramma Complexe Ouderenzorg.

Marleen Hartevelt is dan wel een nieuw gezicht bij Reos, maar zeker niet in deze regio. Zij heeft ruime regionale ervaring als projectleider en beleidsmedewerker in de eerste en tweedelijnszorg. Zij werkte onder andere bij Zorg en Zekerheid, Alrijne ziekenhuis, ’s Heerenloo, LUMC (herstelzorgprogramma), Bronovo en Transmuralis. Zoals zij zelf zegt: ”Ik heb altijd al een passie gehad voor de positie van de zwakkere: de patiënt of cliënt, de ouderen, zij die niet voor zichzelf op kunnen komen. Tijdens mijn werk als beleidsmedewerker bij het Herstelzorgprogramma heb ik mijn hart verpand aan de zorg voor kwetsbare ouderen. Op dat vlak is nog genoeg te doen. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij.” Marleen werkt sinds 2015 als zelfstandig adviseur gezondheidszorg en richt zich vooral op de ouderenzorg. Zij is gekoppeld aan Reos adviseur Monica van Papendrecht.

Reos heeft een pool van zelfstandigen om zich heen verzameld die  tijdelijk bij projecten ingezet kunnen worden. Wendbaarheid is één van de speerpunten van Reos. Door het aantrekken van zelfstandig adviseurs zijn wij in staat om snel te kunnen reageren op nieuwe ontwikkelingen in de zorg en vragen uit het werkgebied van Reos. Een zelfstandig adviseur is altijd gekoppeld aan een Reos adviseur om de continuïteit in beleid en uitvoering te kunnen waarborgen. 

 

Top