actueel

Nieuwe website Reos

Reos heeft een vernieuwde website. Om goed aan te kunnen sluiten bij uw zoekvragen hebben wij de website gebruikersvriendelijker gemaakt en in een nieuw jasje gestoken. De website is uitgebreid getest. Ook hebben wij zorgverleners, zorgbestuurders en gemeenteambtenaren uit de regio gevraagd om feedback op onze site.

De waardevolle tips hebben wij omgezet in acties om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren. Resultaat is een eigentijdse website met een helder aanbod, nieuws over zorgthema’s uit de regio en citaten van referenten over onze dienstverlening. Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen bij onze expertisegebieden of neem contact op met één van onze adviseurs om van gedachten te wisselen over uw adviesvraag. Op de website zullen de komende tijd steeds nieuwe functionaliteiten toegevoegd worden. 

Prijsvraag: maak kans op een uitgebreide werklunch!
Beantwoord vijf vragen over de Reos website en maak kans op een heerlijke, gezonde werklunch met uw team! Krijgt u al trek? Vul dan nu de online enquête in.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in uw regio over samenwerking in de zorg en met het sociale domein?  Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. 

Weinig tijd? Bekijk Reos in 60 seconden
 

Top