Reos adviseert Alphens Ketenoverleg bij Positieve Gezondheid

Zorgverleners, gemeenten, en zorgverzekeraars omarmen het concept Positieve Gezondheid. Niet de ziekte maar de mens centraal. Hoe geef je dit concreet handen en voeten in de dagelijkse praktijk? En hoe organiseer je zorg op de juiste plek? Het Alphens Ketenoverleg wil dat zorgverleners én hulpverleners concreet aan de slag kunnen. Zij vroegen Reos hen hierbij te helpen. 

 

Zorg en Zekerheid en VGZ dragen Positieve Gezondheid een warm hart toe. Het gaat verder dan de aan- of afwezigheid van ziekte. Het draait om vitaliteit en veerkracht en het vermogen de eigen regie over het leven te pakken.

Het Alphens Ketenoverleg bestaat uit: Zorg en Zekerheid, Alphen aan den Rijn, de thuiszorgorganisaties Activite, IZO, Plicare, Vierstroom en Wijdezorg, huisartsen uit de kernen Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude, Alphen op één lijn (de koepelorganisatie van de gezondheidscentra in de kern Alphen aan den Rijn), GGD Hollands Midden en TOM in de Buurt.

Wat kunnen we voor u betekenen?
Om zorgverleners en beleidsmedewerkers meer bekend te maken hoe je Positieve Gezondheid concreet toe kunt passen in de dagelijkse praktijk kunnen we u op een breed vlak van dienst zijn. We geven presentaties en organiseren netwerkbijeenkomsten. We vertalen uw behoefte in een concreet projectplan en we adviseren u over de strategisch te nemen stappen. Wilt u meer weten? Neem contact op met Piet Overduin of Marieke van Schie of bel 071 566 18 18.

Lees ook:

Top