Waar kan Reos je bij helpen?

Reos ziet bij veel zorginnovatie- en samenwerkingsprojecten dat e-health en informatietechnologie een rol spelen. Ook als het probleem nu op een andere manier opgelost wordt, kan dat in de nabije toekomst met digitale mogelijkheden beter, efficiënter, sneller. Het heeft in onze ogen altijd zin om de bijdrage van digitale hulpmiddelen te onderzoeken en je gezamenlijk voor te bereiden op de mogelijkheden die komen gaan.

Dus als je vragen hebt over zorginnovatie of samenwerking zullen we met je kijken hoe digitale hulpmiddelen kunnen helpen. Als je ons een vraag stelt over het meer toepassen van e-health of informatietechnologie zullen wij dat vooral zien als een zorginnovatie- en samenwerkingsvraagstuk. In onze visie is e-health is een hulpmiddel, nooit een doel op zich. Als specifieke ict-expertise nodig is, werken we samen met partners in de regio, zoals Sleutelnet in Zuid-Holland Noord, en Connect4Care in Amstelland en Haarlemmermeer.

De thuisbasis van Reos is de eerstelijnszorg en de samenwerking met andere sectoren zoals sociaal domein, gemeenten, welzijn, thuiszorg en ziekenhuiszorg.

E-health één van de thema’s die bij Reos hoog op de agenda staan. Andere thema’s zijn Positieve Gezondheid, het betrekken van zorggebruikers bij innovatie, de Juiste Zorg op de Juiste Plek en slimmer organiseren om het werkplezier van zorgmedewerkers te versterken. 

Verder praten?

Wil je meer weten over wat Reos kan betekenen op het gebied van innovatie, samenwering en eHealth voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact op met strategisch adviseur John Hoenen, telefonisch via 06 - 535 981 66 of per e-mail via jhoenen@reos.nl.

 

Top